دیپ اوشن
دیپ اوشن
دیپ اوشن deepocean – شرکت دانش زيست دريا با برند تجاري دیپ اوشن deepocean در سال 1394 تاسيس گرديد. و با دراختيار داشتن نيروهاي متخصص در زمينه هاي زيست شناسي دريا و شيمي اقدام به توليد محصولات تخصصي اکوسيستم هاي دريايي نموده است.
تکنولوژي به کار رفته در توليد نمک آکواريومي آب شور استفاده از تکنولوژيSpray Dryingمي باشد. که براي اولين بار در ايران و آسيا مورد استفاده قرار مي گيرد از مزيت هاي اين روش ميتوان به خشک و يکنواخت بودن محصول با بالاترين استاندارد هاي روز دنيا اشاره نمود.
همچنين به منظور ايجاد اطمينان و جلب رضايت مندي مشتريان نمونه اي از تمامي محصولات توليد شده بر اساس شماره سريال توليد به مدت دو سال در انبار نگهداري شده تا در صورت نياز قابل تحويل به مصرف کننده باشد.
مواد اوليه به کار رفته در کليه محصولات داراي خلوص بسيار بالا و گواهي تاييد از اداره استاندارد و معاونت غذا و دارو کشور مي باشد.
اين شرکت داراي آزمايشگاه کنترل کيفيت بوده و مجهز به دستگاه هاي آناليز AAS ، HPLC و ICP-MS مي باشد. که اين امر برتري کيفي محصولات اين را نسبت به ساير محصولات مشابه عنوان مي سازد .
کود مایع چیست و چه وظیفه ای در آکواریوم دارد؟
انتخاب و استفاده از کود و مواد بارور کننده در آکواریوم گیاهی برای بسیاری از افراد مبتدی مسئله گیجکننده میباشد. خوشبختانه این روزها کودهای متنوعی برای استفاده در آکواریومهای گیاهی در بازار یافت میشود ولی اطلاعات اندکی در مورد نوع کود موردنیاز برای رشد گیاهان آکواریومی شما وجود دارد.
در هنگام انتخاب کود مناسب برای آکواریوم گیاهی خود، به نکات متعددی باید توجه کنید. اولین مورد جهت رشد مناسب گیاه آکواریومی که باید به آن توجه کرد نور و میزان مواد مغذی موجود در آکواریوم است. اگر فکر میکنید.
گیاهان موجود در تانک شما نیاز به شرایط بهتری برای رشد دارند، پس بهترین زمان است که از کود گیاهی استفاده کنید. البته قبل از افزودن هر مقدار از کود به میزان نور دریافتی گیاهان نیز باید توجه شود. بسته به اکوسیستم آکواریومها میتوان از سطوح مختلفی از مکملها و کود گیاهی مخصوص استفاده کرد.
دومین عامل مؤثر در رشد گیاهان آکواریومی شما میزان دی اکسید کربن (CO2) موجود در آب تانک شما میباشد. توجه داشته باشید میزان دی اکسید کربن محلول در آب آکواریوم شما بسته به میزان تراکم گیاهی و میزان نور موجود میباشد.
اساساً، آکواریوم با میزان نور کم و متوسط نیاز به تزریق کم CO2 و یا حتی بینیاز از تزریق آن میباشد و در نور دهی بالا برای برقراری تعادل نیاز به تزریق مقدار بالایی از CO2 خواهد بود.
بهطورکلی مکملهای آکواریومی به دو دسته ریز مغذی (Micronutrients) و درشت مغذی (Macronutrients) تقسیم میشوند.
جهت کسب اطلاعات کامل در مورد کودهای مایع در آکواریوم های گیاهی اینجا را ببینید.